Vossenhof Living
 
     
 

Vossenhof Projecten.

Vossenhof projecten wil u graag laten zien wat zij doet. Het inrichten van een werkplek tot een totaal ontwerp, realisatie van renovatie en nieuwbouwprojecten. Met eigen ontwerpers werken we voor oa bouw sector, horeca, medische sector, retail, zakelijke dienstverlening schepen & jachtbouw, o.g. ontwikkelaars/beleggers etc. waarin we oplossingsgericht meedenken om een perfect eindresultaat binnen gesteld budget voor u als eindgebruiker te realiseren.

Lees verder en bekijk de foto’s

 
  Vossenhof in de keuken van stijl en sfeer.

Vele smaken, kleuren en geuren maken een gerecht. Verschillende ingrediënten geven de kracht en maakt het gerecht uniek. Dit kunnen we ook in een interieur zien. Klassiek geeft de warmte voor het vertrouwde gevoel
en modern brengt je tot rust.

Steeds meer verschillende stijlen worden gecombineerd. Zo zie je dat bijvoorbeeld de Franse en Japanse keuken steeds meer wordt gecombineerd. Dit geeft spanningen en speelse effecten.

Vossenhof heeft een breed assortiment en veel kennis in huis om dit tot zijn recht te laten komen. Bekijk een deel van het assortiment.

Aangenaam op het werk.

We hebben verschillende opstellingen in ons bedrijf gehad.
Er zijn zelfs schilderijen gemaakt om ons interieur warmte te geven, maar toch bleef ons pand koud.

Vossenhof Projecten heeft ons authentieke vloerkleden geadviseerd. Dit geeft de warmte weer die we in ons pand nodig hebben. Het doet goed aan degenen die er werken en er is weer rust.

Vossenhof Projecten geeft u gedegen advies. Wilt u ook een verandering? op deze website kunt u een afspraak maken.